Sommertur til Mandø 2022

Tag med på en skøn tur til Mandø lørdag den 18. juni 2022.


Vi starter turen fra Hviding Hallen, Egebækvej 30, 6760 Ribe kl. 10.00.

Turen går til Mandø og rundt på øen. Undervejs er region Sønderjylland vært ved frokost (husk kaffe og stole).Fra Mandø fortsætter vi til Toftlund, hvor der afholdes Toftlund Motorfest. Her er der rig mulighed for at se fede biler, traktorer og knallerter.

Når vi har været rundt på pladsen slutter vi af hos Kent Rostgaard Johansen, Roostvej 6, 6535 Branderup. Her er region Sønderjylland vært ved grillpølser mm.

Tilmelding senest den 11. juni 2022 til dengamlestald@bbsyd.dk eller 27225272. Oplyst venligst personantal ved tilmelding. Håber på, at se rigtig mange til denne skønne tur, alle er hjerteligt velkommen.


Med venlig hilsen
Region Sønderjylland

Dette indlæg blev udgivet i Tidligere arrangementer. Bogmærk permalinket.